Alexis Sanchez helyett egy ismeretlen ukrán szélsőt vesz a Bayern?

Kun Béla

Ottmar Hitzfeld is megszólalt Sanchez-ügyben, de az átigazolása, úgy tűnik, már lefutott-ügy…

Az FC Bayern eddig 4 játékost igazolt Süle, Rudy, Gnabry, Tolisso személyeiben. De az átigazolási időszak még messze nem ért véget, s a Bayern szeretne további erősítést jelentő átigazolásokat nyélbe ütni

Úgy hírlik, hogy a szélre még egy top-játékos keresnek a Bayern vezetői, azonban a csapat egykori sikeres trénere is javasolt valamit.

"Fontos, hogy gyorsan kell meghozni a döntéseket, olyan gyorsan, ahogy csak lehet. Mert minél többet várunk, annál drágábbak lesznek a játékosok. Ha egy játékosról heteket beszélnek, növekszik az ára nagyon gyorsan" - mondta Hitzfeld a Sport Bildnek. 

Ehhez képest Sanchez már hosszú hetek óta téma: "Ő egy olyan kategóriájú játékos, akit a Bayern jobbá tud tenni. De világos az is, hogy Sanchez minden támadó játékos számításait is keresztbe húzhatja. S ha őt leigazolják, akkor engedni is kell játszani. S helyette egy másik top-sztárnak padoznia kéne" – tette hozzá a 68 éves mester, aki összességében 7 és fél évig volt a Bayern edzője. 

Azonban a legújabb hírek szerint a Sanchez-ügy lefutottnak tekinthető, hiszen állítólag túl magas fizetést szeretne. 

A legújabb médiainformációk szerint azonban erre is felkészült a bajor klub, és ki is szemelt egy 27 éves játékost: Andrey Yarmolenkot. Ezt az ukrán Zbirna hírportál állítja. Az ukrán játékos egyébként jelenleg a Dinamo Kijev játékosa.

(90min.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39581/pics/lead_800x600.jpg
alexis sanchez,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?