Újabb híresztelés egy Bayernes bombaigazolással kapcsolatban

Kun Béla

Ha valós a hír, akkor Kimmich nagy bajban van. Ha valós…

Kyle Walker a Tottenham játékosa, összeveszett edzőjével Mauricio Pochettinóval, és ezért mindenképpen távozni akar az angol klubtól. Mivel nem engedik, hogy ligán belül igazoljon máshová, a Bayern lehet a favorit? 

A Dalily Mirror információi szerint Carlo Ancelotti annak ellenére szeretné leigazolni Walkert, hogy  korábban többször nyilvánvalóvá tette, hogy Kimmich fogja Lahm pozícióját betölteni az FC Bayern csapatában.

A Bayernnek a 27 éves védő 50 millió Euróba kerülne, de érdeklődik iránta nagyon Pep Guardiola is, bár, mint már írtuk, a jelenlegi csapata Kyle-t nem szeretné egy másik Premier Ligás csapatban látni.

Daniel Levy a Tottenham főnöke keményen tárgyal annak érdekében, hogy ne az angol bajnokság egy rivális csapatába igazoljon a játékos. Nem látná őt szívesen egy nagy konkurens csapatnál, ezért inkább a Münchenbe való távozását támogatja.

Már ha egyáltalán van tényleges érdeklődés a Bayern részéről... Sokkal valószínűbb, hogy a Bayern érdeklődésének híresztelésével akarják följebb srófolni az árát…

(spox.com)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39531/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,joshua kimmich
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?