Rummenigge a további átigazolásokról: nem állunk le!

Török Péter

Corentin Tolisso leigazolása után az FC Bayern kerete kezd alakot ölteni a következő szezonra. De ennyi volt a 2017/2018-as szezonra? Az FCB elnöke, Karl-Heinz Rummenigge beszélt az fcbayern.tv-nek a további tervekről, és más variációkról:

Rummenigge…

…a további igazolásokról: Még csak június 14-e van ma, és az átigazolási piac augusztus végén zárul le. Határozottan nem állunk még meg, de garantálni semmit nem tudok. Így most visszaülünk a székbe, és a szemünket a piacon tartjuk.

…Correntin Tolisso képességeiről: Nagyon óvatosan figyeltük. Ő egy olyan játékos, aki érdeklődést mutatott a Bayern és az edző iránt. Nagyon örülünk, hogy sikerült őt leigazolnunk. Úgy vélem, egy kicsit hasonlít Javi Martinezre abban, hogy amikor ideigazolt, ő sem volt annyira ismert. Tolisso gyors, technikailag jó játékos és a kapu előtt is veszélyes, 14 gólt lőtt az előző szezonban, és a gólpasszai is bizonyítanak. Az FC Bayern szurkolói örömmel tekinthetnek a jövőbe.

…a fiatal játékosok leigazolásáról: Mindig érdeklődünk a fiatal német tehetségek iránt, és hármat is szereztünk Süle, Rudy és Gnabry személyében, sőt most már Tolissot is megszereztük, aki most lett francia válogatott. Azt gondolom, ezek a játékosok lendületet, erőt adhatnak a csapatnak a frissességükkel.

…az elkövetkezendő U17-es Bundesliga-döntőről: Ez annak a jele, hogy valamit jól csinálunk az akadémián. Az U17-eseknek is megvan a maguk kvalitása. Minden jót kívánok a csapatnak vasárnapra. Nem lesz egy könnyű meccs a Bremen ellen, de remélem, hogy végre elhozunk egy utánpótlás-Bundesliga címet hosszú idő után.

(fcbayern.de - fordította: Török Péter)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39333/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,corentin tolisso,karl-heinz rummenigge
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?