Még két átigazolást jelenthetnek be a napokban !

A napoban lehetséges Alexis Sanchez érkezése, és Douglas Costa távozása. A transfermarkt.de oldalon jó esély van mindkét transzferre.

A Bild információi szerint megszületett az egyezség a német és az olasz bajnok között, azaz Douglas Costa, a Bayern München labdarúgója a Juventushoz szerződik. A hírek szerint megállapodtak a felek a 26 éves brazil szélső klubváltásáról: a Juventus 40 millió euróért szerződteti a Bayerntől.

A német Bild szerint a Bayern Mūnchen csapata kész 40 millió eurós ajánlatot tenni Alexis Sanchezért. A Bayern szivesen megvenné őt még úgy is, hogy nemrég igazolt a csapathoz Serge Gnabry és Corentin Tolisso. A forrás szerint a Bayern bízik abban, ha a Manchester City kétszer annyi pénzt adna Sanchezért az Arsenalnak, hogy az Ágyusok akkor is a bajorok ajánlatát fogadnák el, mivel a City rivális csapat az angol ligában. A német rekordbajnok esélye a chilei megszerzésére sokat növekedett, mivel a francia Paris Saint German kiszállt a Sanchezért vívott kūzdelemből. A bajorok már azóta a legesélyesebbek Sanchez megszerzésében,mióta biztossá vált az,hogy nem fog új szerződést kötni a londoni gárdával. A volt Barcelona játékosnak már csak egy éve maradt a szerződéséből,ezért Wengernek most kell eladnia őt,ha szeretne rajta profitálni.Ha nem engedik el most,akkor jövőre ingyen távozhat. A londoniak jól álnak anyagilag,úgyhogy Sanchez helyére könnyen találnának egy hozzá hasonló kaliberū játékost. Jelenleg Alexis Sanchez érkezésére 41% esély van a transfermarkt.de oldalon.

Fordította : Király Kristofer

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39299/pics/lead_800x600.jpg
alexis sanchez,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,douglas costa,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?