A Bayern el akarja lopni a sztárfocistát a Manchester United elől

Kun Béla

A Griezmannért folytatott párbajban mindketten veszítettek, ám most úgy tűnik, egy másik játékosért is harcba száll a két csapat. Sőt, nem csak ők…

Az átigazolási időszak néhány héten belül hivatalosan is elkezdődik, de már előtte kezd kialakulni egy nagy konkurenciaharc Ivan Perisic-ért. A Bayern és a MU mellett a Manchester City és a PSG is  versenyben van még a horvát játékosért. 

A Gazzetta dello Sport információi szerint a MU-val már meg is egyezett az Inter. 50 milliót kell utalni Manchesterből Olaszországba.

Ugyanakkor, amíg nem hivatalos az ügylet az FC Bayern is nagyon igyekszik megszerezni a 28 éves játékost, ugyanis Robben és Ribéry sem lesz már fiatalabb. 

A szélső csatár 11 gólt lőtt ebben a szezonban és 12 találatot készített elő, úgy tűnik tehát, hogy a képességei megvannak ahhoz, hogy pótolja a Bayern kiöregedő sztárjait.

Perisic 2011-és 2013 között a konkurens Dortmundot erősítette. Onnan Jürgen Klopp dobta ki, mert „túl gyerekesnek” találta, így került a Wolfsburgba, majd onnan az olaszokhoz.

Vajon a bajor csapatba beleillene?

(fussballtransfer.com – fordította: Kun Béla)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/39132/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?