Rummenigge kizárta a megaigazolást: senkiért sem adunk 100 milliót!

Kun Béla

Van egy meghatározott tervünk, ami a személyi kérdésekre vonatkozik. Ez a terv a vezetőséggel, az edzővel, és a felügyelőbizottsággal egyeztetve van és le lett zárva. S most ezt próbáljuk megvalósítani” – mondta Rummenigge Süddeutsche Zeitungnak adott interjúban.

A Bayernnel kapcsolatba hozták a közelmúltban többek között Alexis Sanchezt, Marco Verrattit és Leon Goretzkat is. Ez utóbbit annak ellenére is, hogy a jelenlegi csapata a Schalke következetesen cáfolta a válogatott játékos eligazolását. A Sport Bild egyenesen arról tudósított, hogy már egyezkednek a felek Goretzka ügyében. Így a lap szerint a 22 éves játékos legkésőbb 2018-ban, a jelenlegi szerződése lejárta után érkezhet Münchenbe. Ha korábban történne a transzfer, azaz már idén, akkor az 20 millió Eurójába kerülne a bajor alakulatnak – állítja a Sport Bild. 

„Nem kommentálok neveket! Mostanában sok játékos lett szóba hozva velünk kapcsolatban, de ezek mind csak híresztelések. Ez természetes, ugyanakkor az is, hogy nekünk meg ügyelnünk kell az ázsiónkra, nem dobálózhatunk nevekkel, amíg nincs konkrét megállapodás” – szögezte le Rummenigge.

Eddig Alonso és Lahm távozása mellett, a két hoffenheimi, Niklas Süle és Sebastian Rudy szerződtetése a konkrétum. Ez „természetesen még nem” a vége, - értékelte a jelenlegi álást a vezérigazgató. „Most annak az ideje van, hogy racionálisan cselekedve alakítsuk ki a keretünket.”

A 100 milliós igazolás lehetőségét, ami Angliában például többször felmerül, Rummenigge továbbra is következetesen kizárja: „Alapjába véve a piac alakítja az árakat. Ezért nem kell minden hülyeséggel foglalkozni! A Münchent érintő pletykákkal kapcsolatosan pedig következetesen le kell szögezzük, hogy nem függünk az angoloktól, még akkor sem, ha mi nem fizetünk 100 millió Eurót egy játékosért. A mi gazdaságfilozófiánk ismert. Ez a komoly és tartós értékekre alapul, és ezt mindig tiszteletben fogjuk tartani!”

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/38908/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,karl-heinz rummenigge
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?