Az első bombaigazolás az új FC Bayernbe?

Kun Béla

Az FC Bayern nem titkoltan érdeklődik Marco Verratti iránt. A Paris Saint-Germain csapatából történő átigazolása hangsúlyos következményekkel járna több területen is. De mennyi esély is van a leigazolására?

Verratti lehet az FC Bayern első bombaigazolása?

Valójában már 2014 óta reppennek fel hírek azzal kapcsolatba, hogy Marco Münchenbe igazolhat. De az olasz játékos még nem volt olyn közel a Bayernhez, mint ebben az évben. Az ügynöke sem zárja ki ennek lehetőségét, sőt egyes médiainformációk szerint már egyezkednek a klubok.

Azonban még nem holnap lesz annak a napja, amikor Verrattin Bayern mezt láthatunk. A PSG nem egy olyan klub, aki eladogatja a legjobb játékosait, és ezt mindig hangsúlyozzák is.

Ennek ellenére most mégis úgy néz ki, hogy a 24 éves játékost Münchenbe tudják csalogatni. Nem utolsósorban az olasz trénernek, Carlo Ancelottinak köszönhetően. Ő vitte egykor Verrattit az olasz B osztályból a francia első osztályba. 39-szer lépett pályára annak idején az olasz mester irányítása alatt. 

De vajon 60 milliót megérné-e a játékos német rekordbajnoknak? Ez ugyanis egy rekordösszegű igazolás lenne a bajorok számára.

Mint azt, ahogy Uli Hoeneß nyilatkozta az elmúlt napokban, a Bayern képes most már átlépni a határt, s képesek úgynevezett bombaigazolásokra

Azt tudjuk, hogy a Bayern Alonso pótlására keresi a leginkább megfelelő játékost. Verratti megfelelő lenne? 

Mit tudunk a játékstílusáról?

Pozícióját tekintve ő inkább egy támadó középpályás, akinek nincs fix pontja a pályán. A mozgása jobbra is és balra is irányul, tehát sokat mozog a gyepen. Szívesen cselezi be magát a 16-oson belülre, majd sokszor keresi a társát, akinek gólpasszt adhat. Kisebb terekben mozog, mint azt, ahogy Alonso tette.

Az is tény, hogy Carlo Ancelotti Martinezzel is tervezhet a középpályán, de valószínű, hogy a Bayern hoz még egy középpályást. Verratti egy nagy nemzetközi bombaigazolás lenne.

A kérdés tehát az, hogy Verratti lesz-e az első bombaigazolása az FC Bayernnek? 

(spox.com)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/38738/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?