Boateng: tény, hogy nem játszottam olyan sokat…

Kun Béla

A napokban olyan híresztelés ütötte föl a fejét Boatenggel kapcsolatban, mely szerint erősen gondolkodik a távozáson. Nos, maga az érintett is megszólalt az ügyben.

Boateng. Minden ellenkező híreszteléssel szemben, marad az FC Bayern játékosa

Boateng tisztázza az ügyet:

„Tény, hogy nem játszottam olyan sokat, s az is tény, hogy ez volt túlságosan szerencsés. Aztán ismét jött a szerencsétlen sérülésem a Freiburg ellen... Most ki fogom használni a mérkőzés nélküli időszakot, s a szezon kezdetére ismét egészséges leszek” – hangsúlyozta Boateng a Sport Bildnek. Arra a kérdésre, hogy a következő szezonban a Bayern játékosa lesz-e, egyértelmű választ adott: „Nincs más tervem.”

A védő szerződése 2021-ig szól. 2011-ben szerződött a bajorokhoz Manchesterből, s az óta a berlini születésű játékos nem csak a Bayern sztárjává fejlődött, hanem a német válogatottból is kihagyhatatlan, oszlopos tag. Sokak szerint nagyon valószínű, hogy a játékos a rekordbajnok mezében fejezi be karrierjét és ezt ő maga is igencsak elképzelhetőnek tartja: „az egész világon csak nagyon kevés csapatnak van olyan kisugárzása, ereje és hagyománya, mint az FC BAYERN MÜNCHENnek – mondta a német kiválóság.

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/38643/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,jerome boateng
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?