Carlo Ancelotti idei utolsó sajtótájékoztatója:

Carlo Ancelotti beszél Lahmról és Alonsóról, Hermann Gerlandról, Goretzkáról, a szezonról, a Bundesligáról, a gólkirályi versenyről, a legfurcsább élményéről, a Meisterfeierről és a nyári szünetről.

Lahmról és Alonsóról: Az utolsó edzés nagyon érzelmes volt velük. Nagyon büszke vagyok, hogy ezeket a játékosokat edzhettem. Mindketten fantasztikus edzők lennének. Holnap mindketten játszani fognak, majd röviddel a vége előtt lecserélem őket, hogy ünnepelhesse őket a közönség.

Hermann Gerlandról: Ő egy óriási segítség volt számomra. Sok tapasztalattal rendelkezik a Bundesligában és ez nagy támogatást jelentett számomra.

Goretzkáról: A Bayern érdekes játékosokat keres. Goretzka egy érdekes játékos.

A szezonról: Elemeztünk a szezont és elmondhatjuk, hogy jól sikerült. A játékosok jó fizikai állapotban fejezhetik be az idényt. A döntő szakaszban Lewandowski, Hummels és Boateng sérülésével pechünk volt.

A Bundesligáról: A stadionokban mindenki tisztel mindenkit. Az intenzitás kétségtelenül nagyon magas, de a védelmi szervezettség is nagyon jó itt Németországban, általánosságban pedig taktikailag is szuperek a csapatok. Személy szerint nagyszerű dolog volt egy új kultúrát és egy új ligát megismerni.

A gólkirályi versenyről: Lewandowskinak fantasztikus szezonja volt és mindenki boldog lenne a Bayernnél, ha megnyerné ezt a versenyt. De Aubameyang személyében egy erős ellenféle van. Ha ő nyer, akkor is örülnünk kell Lewának, aki egy fantasztikus szezont teljesített.

A legfurcsább élményéről: A játékosaimnak ma azt mondtam, hogy nagyon boldog vagyok, hogy őket edzhetem. Mindig nagyon profik voltak, mindig nagyon jó volt itt, soha nem okoztak problémát nekem. Ezenkívül ez az első Salátástálam. Minden győzelem fontos és boldoggá tesz.

A Meisterfeierről: A térdem már tönkrement, nem tudok futni. De készen állok rá!

A nyári szünetről: Egy hétig aludni akarok. Vancouverbe fogok utazni, egy hónapig maradok ott.

Forrás : https://www.facebook.com/bayernszektor/?fref=ts

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/38382/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?