Rudi Völler: Julian Brandt a következő szezonban is a Leverkusenben játszik

Kun Béla

Kútba esik a Bayern tervezett nagy igazolása? Vagy tényleg alaptalan pletyka volt az egész és már meg is van az új játékos Angliából?

Úgy tűnik, hogy egy ügy végére pont került. Rudi Völler kijelentette a német Sport1-nek adott interjújában: „Brandt biztosan a Leverkusenben marad!”

A 21 éves válogatott játékos jövője hetek óta téma a médiában. És mivel a Bayernnél a keret átalakítása várható Alonso és Lahm visszavonulásával, Ribéry és Robben kiöregedésével, így Brandtot rendszeresen összeboronálták a bajorokkal. 

Tulajdonképpen egyébként Brandt passzolna a rekordbajnok csapatba. Ebben a szezonban 38 meccsen 4 gól, s 8 gólpassz a mérlege. 

Szerződése 2019-ig szól, s tulajdonképpen, ahogy a tanácsadója is mondta, hogy mindenre nyitottak, de ezzel együtt a hosszú távú szerződéshosszabbítás sincs kizárva, hiszen fontos számára a minél több játékidő.

Ha Völler igazat mondott, akkor lehet, hogy a Bayernnek más lehetőségek után kell néznie. De az is lehet, hogy már meg is van az új játékos Alexis Sanchez személyében?!

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/38307/pics/lead_800x600.jpg
alexis sanchez,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,julian brandt
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?