Megható! Így búcsúzik a Bayern szurkolók nagy kedvence

Kun Béla

Eldőlt, nem tér vissza az bajor csapathoz Holger Badstuber. Íme, a búcsúüzenete.

Holger Badstuber elbúcsúzik: az FC Bayern az igaz szeretet számomra

Annak ellenére, hogy a kölcsönszereplés a Schalke 04 csapatánál nyáron lejár, nem térhet vissza a müncheni csapathoz Holger Badstuber. A nagy konkurenciaharc miatt döntött úgy a védő, hogy inkább máshová igazol. A közösségi médián keresztül búcsúzik a szurkolóktól, és a csapattól.

A döntés, hogy távozik, közös megegyezés alapján született, annak ellenére, hogy még hivatalosan a bajorok játékosa. Ezért a szezon végén Holger nem csak a gelsenkircheni kékeket, de a hosszú évekig szolgált munkaadóját, a Bayern Münchent is elhagyja.

A hivatalos Twitter oldalán a 28 éves játékos érzelmes szavakkal búcsúzott a "munkaadójától", s megköszöni a 2002 óta tartó közösen eltöltött éveket.

Íme, a szurkolóknak, s a klubnak írt levele:

„1900 szó, élmény és történet jut eszembe, amikor az FC Bayernre gondolok. 15 éven keresztül lélegeztem, éltem ebben a klubban. Most, hogy búcsúzom egy egyszerű szót szeretnék hátrahagyni:

Az FC Bayern az igaz szeretet számomra.

A hálám, a támogatóimnak, a volt csapattársaimnak, és legfőképpen a szurkolóknak szól a kitartó hűség miatt. 
Az idők változnak, mint ahogy az emberek egyaránt. A kapcsolatom a klubbal mindig meg fog maradni. De jót fog tenni, hogy nyáron egy teljesen új fejezet fog következni az életemben. Minden esetre nagyon örülök neki.
Sziasztok, a ti Holgeretek. Mia San Mia”

Az, hogy melyik csapathoz igazol a védő, ez idáig még nem ismert. Nagy valószínűség szerint a 31-szeres német válogatott játékos külföld felé veszi az irányt. „Teljesen őszintén: inkább Európa vonz. Teljesen nyitott vagyok. Itt nincsenek speciális országok. Jelenleg is tárgyalások folynak. Örülök neki. Valami jó fog következni.” – mesélte Badstuber.

Az FC Bayernben töltött ideje alatt összesen 177 mérkőzést játszott, ezeken 2 gólt lőtt és 11 gólpassza volt.

Auf Wiedersehen, Holger!

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/38235/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,holger badstuber,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?