Rudyt nem csak az FC Bayern érdekli!

Kun Béla

A jelenleg még hoffenheimi Sebastian Rudy egy interjúban leszögezte: biztos abban, hogy a Bayernhez való szerződése jó döntés volt.

„Én így vagy úgy, de nagy bátorsággal, nagyon magabiztosan megyek Münchenbe. Pontosan tudom, hogy mit tudok, és ezt Münchenben is igazolni akarom” – mondta Rudy. A szkeptikussokat is meg akarja győzni:  „meg fogom megmutatni, mindenki látni  fogja!”

Rudy megerősítette, hogy legszívesebben a középső középpályást játszana, de Münchenben a jobbhátvéd poszt is egy esetleges opció.

Azt akarja, hogy a jó teljesítménye a bajoroknál ajánlólevél legyen számára a német válogatott keretbe. „Azt gondolom, hogy az esélyeim nem rosszak, egy jó szezon Münchenben minden bizonnyal segítene” – mondta Rudy.

A 2016-os Európa-bajnokságon Joachim Löw nem tette be a keretbe sem. Ez egy letaglózó volt számára, s ezzel kapcsolatban leszögezte: „nincs szükségem erre még egyszer. De ezt inkább esélyként fogtam fel, minthogy kihívás, azért, hogy legközelebb erősebben tudjak visszatérni. Ez számomra sikerült.”

Fussballnews.com – Kun Béla

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/38053/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,sebastian rudy
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?