A Bayern ajánlatot tett az olasz sztárfocistának

Ahhoz azonban, hogy az átigazolás megtörténjen, a PSG-vel is meg kell állapodnia a bajoroknak. Nem lesz egyszerű, mert a középpályásra az összes európai top klub pályázik.

Marco Verrati ügynöke bejelentette, hogy az FC Bayern München ajánlatot tett az olasz középpályásnak. Azt is hozzátette ugyanakkor, hogy nem elég vele megállapodni, ugyanígy megegyezés kell Verratti jelenlegi csapatával, a PSG-vel.

Az olasz válogatott 24 éves középpályásának egyébként 2021-ig él a szerződése a párizsiakkal, úgyhogy ha egyáltalán elengedi őt a klubja, egészen biztosan csillagászati összeget kérnek érte. Meg is tehetik egyébként, mert szinte az összes európai top klub pályázik Verrattira.

Az azonban biztosnak tűnik, hogy olasz klubokkal nem kell versenybe szállni, mert arról is beszélt a játékos ügynöke, hogy noha van érdeklődés a Juventus és az Internazionle felől is, de Verratti egyelőre biztosan nem akar visszatérni az olasz bajnokságba.

A transfermarkt jelenleg 40 millió euróra becsüli a vételárát, de szinte biztos, hogy ennél sokkal többet kér érte a PSG.

(nso alapján)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/38058/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?