Münchenbe hozza a Bayern a Dortmundot kivégző fiatalt?

Kun Béla

Néhány héttel ezelőtt a fiatal francia játékos jószerével egymaga ejtette ki a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Borussia Dortmundot. Természetesen azonnal hírbe hozta a média a Bayern Münchennel. 

Mbappé a Bayernben 130  millióért?

Nemrégiben már írtunk Kylian Mbappé esetleges átigazolásról, de most újra szárnyra kaptak az ezzel kapcsolatos hírek. 

Az olasz fociportál ’calciomercato.com’ arról számolt be, hogy a rekordbajnok nagyon komolyan érdeklődik a 18 éves játékos iránt. Nem lenne csoda, ha így lenne. „Ő egy gép, egy kis csoda.” – dicsérte Lucien Favre a Monaco egyik ellenfelének, a Nizzának az edzője. 

Sokan már most Thierry Henry-hez hasonlítják. Maga Henry is beszélt Mbappéról: „gyors, erős, jól cselez, és használja az eszét. Számomra ő egy olyas valaki, aki még sokra viheti.”

Ennek ellenére mégsem biztos, hogy létrejön a bombaüzlet. Ugyanis a bajor gárdának elég mélyen a zsebébe kéne nyúlnia, ha meg szeretné szerezni, hiszen legutóbb a Monaco egy 110 milliós ajánlatot utasított el a Real Madrid csapatától. A ’Times’ forrásai szerint a francia 130 millióért vihető el. Ebben az esetben a Bayern nem biztos, hogy él a leigazolás lehetőségével.

(abendzeitung.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/38029/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?