Starke: minden percét élveztem

Bodonyi Zsófia

Elöl Bernat, hátul Starke – így lehet röviden összefoglalni a Bayern München Darmstadt elleni mérkőzését. Az 1-0-ás Bayern-győzelemmel végződött mérkőzés után mindenekelőtt Tom Starkét ünnepelték. „Ma minden percet élveztem, már a bemelegítésnél is.” – mondta a 36 éves kapus, aki nem sokkal a mérkőzés vége előtt büntetőt hárított.

Reakciók:

Carlo Ancelotti: „Ma azok a játékosok is lehetőséget kaptak, akik az elmúlt időszakban keveset játszottak. Az első félidőben jól játszottunk, a második félidő nehezebb volt. Már fáradtak voltunk, nehezebben tudtuk kontrollálni a játékot. Még van két mérkőzésünk, remélem, hogy azokon jobban játszunk.”

Tom Starke: „Nagyon örülök a mérkőzésnek, minden percét élveztem, már a bemelegítésnél is. Mindig különleges élmény az Allianz Arenában játszani.”

Torsten Frings: „Tudtuk, hogy idő kérdése, ez is eljött, kiestünk. Az elmúlt hetekben mindig emelt fővel hagytuk el a pályát, ma is meg akartuk mutatni. Le a kalappal, ahogy ma játszottunk. Tisztában voltunk vele, hogy ki tudunk dolgozni helyzeteket, ha bátran játszunk előre. A végére mégis egy kicsit több kellett volna. De Tom Starkénak ma nagyon jó napja volt.”

Forrás : https://fcbayern.com/de

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37965/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?