Át lesz építve az Allianz Aréna a nyáron

Kun Béla

Már májusban megkezdődik egy óriási átalakítás. Feljavítják a díszkivilágítást, és új képernyők lesznek az Arénában. 

„Összességében átépítjük, a nyári szünetben 10 héten keresztül, és 10 millió Euróért.” – igazolta az Aréna menedzsere: Jürgen Muth. A befektetést új képernyőkre, modernebb díszkivilágításra, új üdvözlő zónára szánják, valamint egy új mobil tetőszerkezet is kerül az Aréna fölé. Azért, hogy az otthoni mérkőzések alatt a drukkerek még nagyobb show részesei legyenek, a világítást is még színesebbé varázsolják.

Bajnokok Ligája döntő lehetséges

A világítás erőssége és a díszkivilágítás is hozzájárul ahhoz, hogy a Bajnokok Ligája döntőjének is otthont adhasson. „Európában csak kevés város, és stadion van, ami megfelel a döntő lebonyolításához szükséges előfeltételeknek. Ezért is biztos vagyok abban, hogy az elkövetkezendő 10 évben döntőt fogunk lebonyolítani.” – folytatta Muth.

Két új LED- Képernyő fog azért működni, hogy a szurkolók a kevésbé jobb helyeken is nagy élményben részesüljenek. A terrortámadások miatt, mint pl. Nizza és Berlin, ezek elhárításának okául az északi, és déli kapunál kötélbak-szerkezet lesz beépítve. Az átalakítás május 22-én kezdődik. De késhet is esetlegesen az 1860 München miatt is, amennyiben extra mérkőzést kell játszania a második ligában való bennmaradásért.

Forrás : http://www.sport1.de/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37946/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?