Lahm megvédte Pep Guardiolát

Kun Béla

A Guardiola időszak legnagyobb vereségéről beszélt a Kapitány. Lahm elmondása szerint nem Pep Guardiola hibázott, hanem a csapat tagjai...

Lahm: felborítottuk Pep taktikáját

Egy keserű Bayern vereség 2014-ben: 4-0-ra kapott ki otthon a csapat a Real Madrid ellen a BL elődöntőjében. Ezután sok kritikát kellett Pep Guardiolának elviselnie. Most kiderült: nem a katalán edző tehetett róla - a játékosok borították fel a tréner taktikáját.

Pep Guardiola „hat játékost közülünk magához hívott és megkérdezte: hogy akarunk játszani” – árulta el Philipp Lahm a ’Zeit’ interjújában. A trénerrel ellentétben a Bayern sztároknak más elképzelésük volt arra vonatkozóan, hogy miképp tudják a Real Madridot legyőzni. „Ebben az időszakban az volt Pep véleménye, hogy a játékosoknak jól kell érezniük magukat, ezért úgy döntött, hogy a Real ellen úgy játszunk, ahogy a csapat akarja.”

A Bayern csapatkapitánya megvédte az extrénerét: „és utána kijött, hogy a mi taktikánk nem működött. De tulajdonképpen ez egyáltalán nem az ő rendszere volt. Mindenki láthatta, hogy ez nem volt Pep játékytílusa.”

Ezután a spanyol edző sosem kérdezte meg a játékosok véleményét. „És ezt sosem fogja többet így csinálni.” – mesélte Lahm.

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37914/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Játékosaink,pep guardiola,philipp lahm
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?