Bayern - Darmstadt szombat 15:30 (stream!) | Carlo mondatai:

A szombati meccsről: Minden meccs fontos, de a holnapi különleges lesz. A Darmstadt egy jó csapat, a legutóbbi három meccsüket megnyerték. Minden meccsünket megakarjuk nyerni és a szurkolóinkkal akarunk ünnepelni.

A személyi helyzetről: Comannak kisebb bokaproblémája van, Martínez megbetegedett, reméljük a következő meccsekre felépülnek. Renato és Kimmich holnap kezdeni fognak a középpályán. Hummels jól edzett, játszhat. Lahm és Alonso biztosan ott lehetnek majd az utolsó mérkőzésen, a Darmstadt ellen rotálok. A Freiburg elleni találkozó fontos számukra. Thiago és Lewandowski is ott lesznek, egy ilyen élmény után könnyebben betalálhatnak. Nagyon boldogok vagyunk, hogy két újabb apa van a csapatunkban.

Az átigazolásokról: Megbeszéljük, hol akarunk javulni és meghozzuk a döntést. Tudom mit tehetünk a fejlődés érdekében. Ebben a klubnak is biztosan ugyanaz a véleménye, mint nekem.

Kimmich leendő pozíciójáról: Boldogok vagyunk, hogy ő van nekünk és a rendelkezésünkre áll akár középpályásként, akár jobboldali védőként. A következő szezonban gyakrabban fogjuk kipróbálni őt a védelem jobboldalán.

Lewáról és a gólkirályi címről: Alapesetben ő lövi a büntetőket. De nem azért játszunk, hogy megszerezze az ágyút. Ezt kívánjuk neki, de a középpontban a következő három meccs megnyerése áll.

Lahmról, Hummelsről: Lahm az egyik legprofibb játékos, akivel valaha találkoztam. Soha nem okoz problémát, mindig fitt és mindenkinek a példaképe. Találnunk kell egy új Philipp Lahmot. 22 Philipp Lahmnak egy edző csak örülhetne. Nagyon elégedett vagyok Hummels első szezonjával és a fejlődéssel, amelyen keresztülment.

A taktikáról: Az edzőnek edzőnek, a játékosnak játékosnak kell lennie. Természetesen beszélünk a taktikáról, de végül mindig én döntök, különben csak nyugtalanság lenne. Persze az edzőnek egy olyan felállást kell találnia, amelyben a játékosok jól érzik magukat.

Kimmichről, Comanról: Kimmich nagyon jól kezdte a szezont és sokat tanult. Biztos vagyok benne, hogy a következő szezonban még jobb lesz. Comannak eleinte sok problémája volt, hiányzott pár hetet. De ő még nagyon fontos lesz számunkra. Már ifi kora óta ismerem, 15 éves korában vittem fel őt a PSG proficsapatába. A Wolfsburg ellen ő volt az egyik legmeghatározóbb játékosunk.

A Bayern kezdője a Kicker szerint holnap a Darmstadt ellen

Forrás : https://www.facebook.com/bayernszektor/?fref=ts

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37922/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?