A Robben-féle klasszikusok

Robben-féle klasszikus... Ezt a kifejezést gyakran használjuk, mikor a jobb szélen megkapja a labdát, majd befelé húz és a hosszú sarokba lő. Ugyan akkor azt is mondhatjuk, hogy a trófeagyűjtés épp úgy a védjegye, mint az említett akció.

Robben nyolc éve a Bayern München játékosa, múlt héten hatodik Bundesliga elsőségét ünnepelhette. Sokan így most már hazája legnagyobb legendájával emlegetik egy lapon. "Olvastam, sokan egy szinten emlegetnek Hollandia minden idők legnagyobb focistájával, Johan Cruyffal. Ő nagyon sikeres volt, pályafutása során tíz bajnoki címet nyert. Akárcsak én. Nagyon jól esik, hogy azonos szinten emlegetnek minket" - mondta büszkén a holland válogatott csapatkapitánya.

Mielőtt Robben 2009-ben Münchenbe igazolt, nyert már bajnoki címet: kettőt a Chelsea csapatával, egyet-egyet pedig a Real Madriddal és a PSV Eindhovennel. Első németországi szezonjában rögtön bajnoki címet nyert, a Marienplatzon felemelhette a salátástálat. És persze 2013 óta ez minden évben szintén megtörténik.

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37885/pics/lead_800x600.jpg
Arjen Robben,BAYERN HÍREK,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?