A közönségkedvenc visszatér a Bayernbe?

Kun Béla

Mark von Bommel komoly szerepet játszott a Bayern középpályáján, és emellett a szurkolók is szimpatizáltak vele. 2006 januárjától 2011-ig viselte a holland a bajorok mezét, és ez idő alatt 187 meccsen lépett pályára a münchenieknél. A Bayern visszavárja!

van Bommel: visszatér a Bayernhez?

A Bayern után az AC Milanhoz igazolt és a most 40 éves holland sztár a karrierjét hazájában a PSV Eindhovennél fejezte be. A nyártól ennél a csapatnál fog ellátni egy új feladatot: átveszi az U19-es csapatot.

Nem tapasztalat nélkül vállalta feladatot, hiszen az aktív labdarúgás befejezése után a holland U17-es válogatottat irányította, a múlt nyár óta pedig a Szaúd-arábiai nemzeti csapatnál segédedző. Ezt munkát a 2018-as oroszországi világbajnokságig párhuzamosan végzi majd az új feladatával. 

GeileTore című oldal szerint az biztos, hogy Mark van Bommel a Bayernnél eltöltött ideje alatt a legjobb edzőktől tanult. Többek között Ottmar Hitzfeld, Felix Magath és Louis van Gaal voltak az edzői.

És mindez azért fontos, mert elképzelhető, hogy a holland hamarosan a Bayern egyik kispadjára kerül, ugyanis a tartalékcsapat illetve az ificsapat edzőjeként is szívesen látnák Münchenben az egykori középpályást.

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37884/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,BAYERN TÖRTÉNELEM,Legendás játékosok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?