Kik lesznek a Bayern München kapusai a következő szezonban?

A Bayern jövőbeli kapusait számba venni elég nehéz tud lenni mostanság. Jelenleg csak egy dolog van amit a 2016-2017-es szezonnal kapcsolatban biztosan tudni lehet: az tény, hogy Manuel Neuer lesz a kezdő és az első számú kapus. Bár ő most sérült...

Hogy mögötte kik lesznek? Az egyelőre rejtély…

A pletykák arról szólnak, hogy Sven Ulreich el fog menni Münchenből. A 28 éves hálóőr úgy véli, itt az ideje, hogy elmenjen egy másik klubhoz, ahol első számú kapus lehet, miután két évig volt Neuer helyettese. Ulreich 3 éves szerződése 2018 nyaráig szól így esélyes, hogy ha eladja a Bayern, akkor megtérül a 3 milliós vételár, amit 2015-ben költöttek rá.

Mi a helyzet Tom Starke-val? A pletykák az elmúlt két évben arról szóltak, hogy visszavonul és teljes munkaidőben a fiatalok edzője lesz, vagy esetleg játszik még egy szezont a Bayern második csapatában. A pletykák újra szányra kaptak. Ha Starke aláírja,hogy bővítse a Bayern első csapatát , akkor ő marad a harmadik számú kapus. 

Arról folyik jelenleg a vita, hogy ha Ulreich tényleg távozik, akkor hogyan fogják őt pótolni?

Rene Adler is szóba került, de az nagyon valószínűtlen, hogy a veterán átmegy az Allianz Arénába. Túl sokba kerül és valószínűbb az, hogy marad Hamburgban.

A médiában egy olasz kapus, Salvatore Sirigu is említésre került, hogy Münchenbe igazol. Sirigu kölcsönbe van Osasunánál ebben a szezonba. Talán ez a lehetőség megtetszik neki annyira, hogy átköltözik az Allianz Arénába, hogy támogassa a világ legjobb kapusát?

Mi a helyzet a fiatal Christian Früchtl-lel a Bayern második csapatában? Früchtl várhatóan a következő szezontól kezdve az első csapat keretében lehet. A szakemberek ugyanis úgy vélik, hogy fényes jövő vár Früchtlre.

(bavarianfootballworks.com - fordította: Anna Urschler))

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37846/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,manuel neuer,sven ulreich
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?