Edzőkérdés? Na, az nincs!

Török Péter

Rummenigge: van egy edzőnk, akiben teljesen megbízunk. Ancelotti: boldog vagyok, hogy a Bayern-családjának tagja lehetek.

Ahogyan az lenni szokott, az érzelmeit könnyen kimutató Carlo Ancelotti ismét beszélt az érzéseiről. Amikor a játékosok elkezdték énekelni a régi és az új Német bajnokok himnuszát, az olasz nagy elánnal csatlakozott. „Természetesen éneklem” - kiabálta az edző, mialatt megígérte, megismétlik azt az estét. Ancelotti láthatóan feldobott volt, amiért megnyerte az első Bundesliga címet a bajorokkal. 

„Szeretnék köszönetet mondani a klubnak, az összes játékosomnak és a fantasztikus szurkolóinknak, akik az egész szezonon át biztattak minket” – jelentette ki az olasz tréner. A 2016/17-es bajnokság egy új fejezetet nyitott a történelemben, hiszen az 57 éves szakvezető korábban már bajnokságot nyert Olaszországban (AC Milan), Angliában (Chelsea) és Franciaországban (PSG) és most már a Bayern Münchennel Németországban is. Bajnoknak lenni 4 különböző topligában eddig egy edzőnek sem adatott meg. 

„Teljes támogatás”

„Ez a Bundesliga szezon egy hatalmas tapasztalat volt” - mondta Ancelotti vidáman – „a csapat fantasztikus munkát végzett. Megérdemeltük a címet, és itt az idő az ünneplésre!”

A csapata szót fogadott, és éjszakában nyúlóan buliztak. Ezt még az elnöknek, Kallénak is tudomására hozták előzetesen, mielőtt landolt a gép Münchenben.

A BL és Német kupa kiesés nagy csalódás volt, nehézzé tette az elmúlt napokat, de a Salátástál megnyerésével az FCB elnyerte a legfontosabb címet, amelyik leghitelesebben tükrözi egy csapat erejét. „Carlo nagyszerű, tapasztalt edző. Jó munkát végzett idén, máshogyan nem tudtuk volna bajnokként elhagyni a pályát, három meccsel a vége előtt” – szögezte le Rummenigge, dicsérvén az edzőt. „Van egy edzőnk, akiben teljesen megbízunk” –tette hozzá Kalle.

Az olasz így mutatta ki háláját: „Kalle és Uli végig támogattak. Köszönetet kell mondanom nekik. Boldog vagyok, hogy a Bayern családjának tagja lehetek.”

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37851/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,karl-heinz rummenigge,Szakmai stáb
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?