James Rodriguez talán Isco miatt kerül a Bayernhez ?

James Rodriguez egyre kevesebb lehetőséget kap a Real Madridnál. Közeledik a szerződéshosszabbítás, de ez a Bayernnek is egy lehetőség a támadójátékos leigazolására ?

2014 nyarán a Monacotól 80 millió euroért a Real Madridhoz igazolt. A kolumbiai James Rodriguez, aki a 2014-es világbajnokság gólkirálya volt, a spanyol fővárosban valószínűleg nem sok babér terem számára. Ahogy a sportujság beszámolt róla, a királyi gárda az elkövetkezendő átigazolási időszakban mindenképp szeretne megválni tőle.

Az ok: A másik támadójátékos, Isco szerződéshosszabbitás elött áll, és az utóbbi hónapokban edzője, Zinedine Zidane bizalmát jóval többször élvezte mint Rodriguez. A két játékos egyszerre nem lehet fent a pályán, valamint Isco hangoztatta, hogy gyakrabban szeretne játszani. Több csapat is érdeklődik Isco iránt.

James a Realban akar maradni,de nem tudja biztosra mondani, hogy ez így is lesz. Ez az ő saját döntése lesz, és ahogy dönt azt elfogadom, mondta a felesége, Daniella Ospina egy promociós Rosa Clara divatbemutatón. Rodriguez nem szűkölködik az érdeklődőkben, az FC Chelsea mellett a Juventus is érdeklődik, és a Bayern is beszállt a versenybe. Ancelotti keze alatt egyébként már dolgozott Rodriguez a Realnál, gond nélkül. Rodriguez helyzete akkor egészen más volt, mint most Zidane keze alatt. Rodriguezt szerződése 2020-ig köti a Realhoz.

Fordította : Draskovics Attila

Forrás : http://www.sport1.de/

Címkék: BAYERN HÍREK
http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37763/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?