FC Bayern München - És megvan az a bizonyos salátás!

Kun Béla

Egy nagyon jó teljesítmény után, egy fölényes 6:0-s győzelemmel a Wolfsburg ellen, ismét a Bundesliga trónján az FC BAYERN MÜNCHEN. „Ez a Bundesliga idény, egy fantasztikus tapasztalat volt.” – örült Carlo Ancelotti, a meccs lefújását követően. „Ez igazán különleges, és hihetetlen.” – véleményezte a vezérigazgató Karl-Heinz Rummenigge is. Majd hozzáfűzte: „Úgy gondolom, hogy abszolút megérdemelten lettünk bajnokok.”

További nyilatkozatok a mérkőzés után:

Karl-Heinz Rummenigge: „A bajnokság a legfontosabb cím, ezt a szezon előtt már elmondtuk. Amit sorozatban ötödik alkalommal hódítottunk el, és ez nagyon különleges, és hihetetlen. Egy jó idényt akartunk játszani, s ezt meg is tettük. Úgy gondolom, hogy abszolút megérdemelten lettünk bajnokok.”

Carlo Ancelotti: „Ez a Bundesliga idény, egy fantasztikus tapasztalat volt, a csapat nagyon jó munkát végzett. Szeretném ennek a fantasztikus klubnak megköszönni, s egyben szerencsés is vagyok, hogy itt lehetek ilyen kiváló játékosokkal, és szurkolókkal, akik az egész szezonban elképesztően támogattak. Megérdemeltük a címet, szép focit játszottunk. Itt az ünneplés ideje. Aztán a legjobb lehetőségünk szerint készülünk az új szezonra.”

Philipp Lahm: „Ezt nagyon megérdemelte a csapat. Amit a bajnokságban elértünk, három fordulóval a bajnokság vége előtt bajnoknak lenni, ez elég egyértelmű, hogy ennyire magabiztosak voltunk. Aki az első perceket nézi, az látta, hogy a Wolfsburg próbált nyomást gyakorolni, jól álltak védekezésben, és a kontrára voltak berendezkedve. Ebben az időszakban nekik is volt 1-2 lehetőségük. A legmegfelelőbb pillanatban lőttük a gólokat. Megmutattuk, hogy örömmel tudtunk játszani. S ekkor minden ellenfélnek nehéz.

Mario Gomez: (támadó, Vfl Wolfsburg): „Tudjuk, hogy a Bayern ellen ez előfordulhat. De mi máshogy képzeltük el. Az első gól után teljesen összetörtünk. Extázisban játszottak, s mi megadtuk magunkat. A végén olyan érzés volt, mintha ez a meccs, a felnőttek, és a fiatalok között zajlott volna le. Ilyen a foci, és megyünk tovább.

Forrás : https://fcbayern.com/de

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37739/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?