FC Bayern: átigazolási bomba?

Kun Béla

Ancelotti állítólag a Real 32 éves sztárját akarja a Bayernben látni Alonso utódaként.

Modric kell a Bayernnek?

Miután sajnos két fronton is elesett a bajor csapat, ezek után nem jöhet más, mint a piac, méghozzá az átigazolási piac.

Mivel Lahm és Alonso is befejezi karrierjét, el kell gondolkodni a csapatépítésen. Ötletként, s egyszerű megoldásként természetesen a házon belüli átalakítás lehet a legjobb megoldás, de nemzetközi szinten is vannak kiszemeltek.

A Don Balon, a spanyol online oldal híre: Bayern München érdeklődik Luka Modric iránt. A horvát válogatott játékos a volt Bayernes Toni Kroos-szal együtt a védekező középpályás poszton játszik a Real Madridban. És mindig kiváló teljesít.

Ugyanakkor a játékosnak még 2020-ig szerződése van a klubbal. Ám állítólag a bajorok hajlandóak lennének 35 millió Eurót fizetni érte a spanyolnak. 

Egyetlen probléma itt is a kor. Modric ugyanis lassan 32 éves lesz, és egy fiatalodó csapatban, nem biztos, hogy mindig lenne helye. A játékos minősége vitathatatlan. Tapasztalatot hozhat a csapatba, de hosszú évekig tartó karrierre a münchenieknél biztos nem számíthat.

(geiletore.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37691/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,real madrid
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?