Ancelotti: megértem a kritikákat, de csinálom tovább a dolgomat

A Bayern szakvezetője reagált az elmúlt hetek kudarcaira: beszélt a sérülésekről, bírókról, a Ribéryvel való konfliktusáról és a fiatalok játéklehetőségéről is.

Carlo Ancelotti sajtótájékoztatója a Wolfsburg elleni mérkőzés előtt:

A következő meccsről:

A Wolfsburg ellen jól kell reagálnunk és a lehető leggyorsabban meg kell próbálnunk megnyerni a bajnokságot, a legjobb teljesítményünket kell nyújtanunk. Meglátjuk, hogy Hummels, Alaba és Boateng játszhatnak-e.

A kiesésről:

Megvolt a lehetőségünk a továbbjutásra. Meg kellett volna szereznünk a harmadik gólunkat és vállalom a felelősséget azért, hogy ez nem történt meg. A nagy meccseken olyan apró részletek döntenek, mint a sérülések vagy a játékvezető döntései. Szerencsétlenségünkre először Lewa, majd Hummels sérült meg.

A kritikákról:

Megértem a kritikákat és együtt kell élnem azokkal, de egyszerűen tovább kell csinálnom a dolgomat. Lehet, hogy van pár fiatal játékosunk, akik keveset játszanak, de nem azért vagyok itt, hogy a fiatal vagy az idős játékosokat menedzseljem. A Bayern edzője vagyok és mindent megpróbálok azért, hogy minden meccset megnyerjünk. Továbbra is úgy fogok edzősködni, ahogy eddig, egyik játékos sem nyilvánította ki az elégedetlenségét. Amennyire én tudom, mindenki elégedett a filozófiámmal.

A klubról:

A Bayern egy különleges klub, itt jó érzése van az embernek és élvezem a vezetőség legmagasabb bizalmát is. Rummenigge és Hoeneß nagyon tapasztalt a munkájában. Tudják, hogyan kell bánni a csapattal és az edzővel. Kimmichről: A jelent és a jövőt tekintve is nagyon bízom benne, ez semmit sem változott. Lahm pozíciójába akarjuk őt beépíteni és ragaszkodunk is ehhez.

A lehetséges érkezőkről:

Nem akarok más csapatok játékosairól beszélni. Ha a szezon véget ér, tervezhetjük a következőt, de ez még nem a megfelelő időpont erre. Örülök, hogy Thiago és Kingsley maradnak.

A Ribéryvel való kisebb összetűzéséről:

Nekem kell meghoznom a döntéseket. Ha egy játékos teljesítménye nem tetszik, akkor reagálnom és cserélnem kell. Megérti, hogy ez hozzátartozik. Ennek nincs befolyása a személyes kapcsolatunkra, jól megértjük egymást. Ő egy őszinte ember és kimondja amit gondol. Nagyon bízom benne, nem kétszínű. 

(fcbayern.de - fordította Óvári Krisztián)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37709/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Előzetesek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?