Philipp Lahm: a Bayern-szezonja csak a duplázással lehet nagyon jó

Kun Béla

Philipp Lahm a német rekordbajnok kapitánya arra szólította föl a társait, hogy a BL-ből való kiesés után a duplázásra kell koncentráljanak! „Az, hogy a szezon jó, vagy nagyon jó lesz, az a kupától függ” – mondta Philipp a kupa elődöntő előtt. 

„Mindenki tudja, hogy minden versenyben a végéig el szeretnénk jutni. Azaz: szerdán nyerni kell, és bejutni a döntőbe!” - mondta Lahm, majd kiegészítette: „akinek nincs motivációja, az a munkájában hibázik.”

A 33 éves világbajnok számára, aki a szezon végén visszavonul, a döntőben való részvétel május 27-én „egy nagyon-nagyon szép búcsú lenne”. De ugyanakkor megjegyezte: „most még nincs itt az ideje az elérzékenyülésnek, ez a végén lesz majd, ha én már egy pár hete kint vagyok ebből.”

A kupa elődöntőre előretekintve nem a hazai 4:1-es győzelemből indul ki a Dortmund ellen: „teljesen más körülmények lesznek. 100 %-osan kell játszanunk, hogy az ellenfelet le tudjuk győzni. A BVB mindenekelőtt a támadó szekcióban nagyon-nagyon erős, és emiatt nagyon veszélyes is.”

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37568/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,dortmund,Előzetesek,Játékosaink,philipp lahm
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?