Új ember érkezhet a Neuer mögé

Kun Béla

Bár Ulreich-re még nagy feladatok várnak a szezon hátralévő mérkőzésein, valószínűleg nem változtat elhatározásán és megfelelő ajánlat esetén távozik a Bayerntől, hogy állandó játéklehetőséget kapjon. A harmadik számú kapusunk, Starke pedig minden bizonnyal visszavonul. Neuer első számú helyettesének posztjára van is kiszemelt.

Thomas Kessler a Bayernhez kerül?

Sok nevet hallottunk már az elmúlt hetekben. Arról is szó volt, hogy ifiből fölkerülő Früchtl lesz a helyettes, azonban Gerland másként döntött. Ő egy másik kapust akar igazolni, s már azt is tudja, hogy kit.

Thomas Kessler a Bayernhez kerül?

A kölni második számú kapusa nincs könnyű helyzetben. A jelenlegi szezonban ugyanis Timo Horn véd a „kecskéknél” és a feladatát nagyon jól ellátja. Csak a sérülése miatt védett Kessler, de amióta visszatért Timo, aki egyben az U21 válogatott kapusa, Kessler esélyei egyre csökkennek, hogy bekerüljön a kezdőbe. De Kessler többet akar és Hermann Gerland nagy kedvelője a kapusnak, így már a kapcsolatot is felvette vele. A kölni menedzser azonban nem akarta a híreket kommentálni.

Az persze érdekes, hogy ha Kessler több lehetőséget akar, akkor miért a Bayernben folytatná? Van esélye konkurálni Neuerrel? Ha ezeket is figyelembe veszi, akkor még egyszer át kell gondolja a váltást. A Werdernél vagy akár a Hamburgnál sokkal több esélye lenne. De persze, ha a pénzre hajt, akkor a Bayern a legjobb megoldás - írja a geiletore.de.

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37531/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,manuel neuer,sven ulreich
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?