Szakosztályfigyelő: Április 22-23.

Kálovics Tibor


Lássuk, hogyan szerepeltek a Bayern München női csapatai, valamint korosztályos gárdái a mögöttünk hagyott hétvégén.


Női csapat: Bundesliga-címvédő női csapatunk számára jól alakult a hétvége. A gárda, Duisburgba látogatott, és Melanie Behringer hajrában szerzett góljával elhozta a 3 pontot. Csapatunk ezzel megerősítette harmadik helyét a bajnokságban, és hátránya már csak egyetlen pont a második helyen (BL pozíció) álló Potsdammal szemben. 

A női tartalékcsapat 3:1-es győzelmet aratott a Sindelfingennel szemben, és negyedik helyen áll a Bundesliga2-ben. 

Tartalékcsapat: A férfi Bayern II-ről sajnos már nem mondhatunk el ilyen jó híreket. Heiko Vogel csapata már megint értékes pontokat hullajtott el a dobogóért folytatott versenyfutásban. A csapat 2:2-es döntetlent játszott a Burghausen vendégeként. A Bayern góljait Pantovic és Hingerl szerezték. 
U17 és U19: Fantasztikus sikert ért el a Bayern München U17-es csapata, amely megnyerte a bajnokság Dél/Dél-Nyugati csoportját. A csapat fölényére jellemző, hogy a bajnokavatásra már két fordulóval az alapszakasz lezárását megelőzően sor került. A gárda 2009-óta az első bajnokcsapata az egyesületnek, amelyik megnyerte a csoportot. A bajnoki címet egyébként a Stuttgart elleni idegenbeli meccsen sikerült bebiztosítani. Mivel a svábok második helyen állnak, így az aranyhoz 1 pont is elég lett volna, ám Can Karatas góljával győzött a Bayern és készülhet a rájátszásra. 

U19-es csapatunk is remekelt a hétvégén, és továbbra is őrzi előnyét az alapszakaszban. Az eggyel "nagyobb" korosztály képviselői is a Stuttgarttal játszottak, és itt sem volt kérdés a győztes csapat kiléte. Timothy Tillman,Manuel Wintzheimer, és Niklas Tarnat góljaival 65 perc alatt 3:0-ás előnyre tett szeret a Bayern, és az ellenfél csak szépíteni tudott a hajrában. A Bayern előnye jelenleg 3 pont a Kaiserslautern ellen, itt a jövő héten lehet készülni egy esetleges bajnokavatásra! Az üdvösséghez győzni kell a következő meccsen, és mivel a csapat gólkülönbsége nagyság rendekkel nagyobb a Kaiserslautern mutatóinál, így egy siker esetén ez a bajnokság is Münchenbe kerülne. 

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37513/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Bayern II és utánpólás,FC Bayern női csapat
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?