A legújabb médiahírek Alaba és Costa átigazolásáról

David Alaba, a csapat sztárja a hírek szerint, amennyiben távozna a nyáron, akkor nem a Realhoz menne, hanem a Barcelonához. Mindemellett a Tottenham csapata pedig rajta tartja a szemét Douglas Costán.

A Katalán Diaro Gol értesülései szerint Florentino Perez, a Real Madrid elnöke a Bajnokok Ligája sorsolásból hasznot húzva tárgyalásokat folytatott Alaba ügyével kapcsolatban, annak ellenére, hogy a Bayern kijelentette, hogy nem kívánják eladni az osztrákot.

A hírek szerint mindkét spanyol óriás balbekket keres, ugyanis Fabio Coentrao távozása estén kelleni fog valaki a Realnál, míg a Barcánál Jordi Alba jövője bizonytalan.

A 24 éves játékost már hosszú évek óta a világ legjobb balhátvédjének tartják, de amióta tavaly nyáron Pep Guardiola a Manchester Cityhez távozott sokszor gyengélkedik. Amíg az osztrák nem teljesített jól kedden, addig ellenfele, Marcelo remekelt a Realban. A brazil karrierje egyik legjobb meccsét játszotta.

Csakúgy, mint Alaba, Marcelót is sokan a világ egyik legjobbjának tartják a maga posztján. Semmit értelme nem lenne annak, hogy a Real egy halom pénzt kidob, amíg van erre a posztra egy megfelelő játékosa, míg Alaba csak padozna.

A Barcelonához való távozása reálisabb lenne, ám a legbiztosabb az, hogy maradni fog.

Costa azonban minden bizonnyal el fogja hagyni az Allianz Arenát, hiszen a Daily Mirror értesülései szerint a Spurs 30 millió fontot sem sajnálna érte. Darren Lewis elmondása a következőket mondta Costáról: „Nem kommentálom a neveket, de vannak kapcsolatok csapatokkal Angliából, Spanyolországból és Franciaországból is. Azonban mi tiszteljük a Bayernt. Először velük képzeljük el a jövőt, aztán döntjük el mi lesz a végleges döntés.”

Douglas Costa az alábbiakat mondta: „2020-ig van szerződésem a Bayernnel, további 3 évem van még. Természetesen a futball már egy üzlet, így, ha valaki jelentkezik, akkor a Bayern elfogadhatja az ajánlatot.

Carlo Ancelotti mester nem használta túl sűrűn a szélsőt, míg az elnök, Uli Hoenessnek a korábbi Shakhtar játékos igényeivel gyűjt meg a baja.

Amennyiben Costa véget vet a távozása körüli találgatásoknak, akkor akár jobb helyre is mehet, mint a Spurs. Amikor játszott a Bayernben, akkor meggyőző volt, míg a kontinens legtöbb csapatában alapember lenne. 

 

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37493/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,david alaba,douglas costa,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?