VIDEO! Újabb elhullajtott pontok! Még nincs gond, de...

A Mainz ellen nem sikerült visszanyerni az április eleji csúcsformát. Két buta gól után mindig futnunk kellett hátrányban az eredmény után. A második egyenlítés után pedig nem maradt erő a győzelem kivívására. Ha Lipcse győz, hatpontosra olvad a nemrég még 13 pontos előnyünk. És még megyünk Lipcsébe...

Megelepetésre a Bayern nem tudta legyőzni a Mainz csapatát

Bár Ancelotti azt állította, hogy a játékosok túl vannak a Real elleni sokkon és már a Bundesliga megnyerésére konceltrálnak, ennek nem sok tanújelét adták a Mainz ellen. Kiváltképp az első 10 percben volt olyan a csapat, mint egy nagy ütéstől megroggyant bokszoló. Nem a Mainz volt jó, hanem mi voltunk nagyon rosszak és ennek már a 3. percben meglett a büntetése. Többszöri labdaeladás után Krkic talált a hálónkba:

A gól után sem talált magára csapatunk, inkább a Mainz volt a veszélyesebb. Még egy Ulreich bravúr is kellett ahhoz, hogy a 9. percben ne 0-2 álljon az eredményjelzőn. 

Aztán a 16. percben már az igazi Bayernt láthattuk a pályán. Egy labdaszerzés után mintaszerűen építettük föl a támadást, és végül Ribéry passzából Robben éles szögből volt eredményes. Ezzel lett 1-1:

Átvettük a mérkőzés irányítás, ám közben Alabát sérülés miatt Kimmich váltotta. Az összjátékba sok hiba csúszott, ennek ellenére akadtak helyzeteink. Ugyanakkor a Mainz többször is át tudott rohanni a középpályánkon, helyzetet teremtve a kapunk előtt. Végül azonban egy ártatlan helyzetben Kimmich által elkövetett szabálytalanság miatt büntetőhöz jutott a Mainz. A 40. percben Brosinksi szerzett ismét vezetést a vendégeknek:

A gól ismét sokkolta a csapatunkat. Sőt, egy ideig úgy tűnt, hogy a cserekapus Ulreich is megsérült, amikor egy mainzi helyzetnél önfeláldozóan belenyúlt egy labdába, amit a kezével együtt rúgtak el. A góltól mindenesetre megmentette a csapatot. 

A szünetben kiderült szerencsére nem sérült meg a második számú kapusunk.

A második félidőt végigtámadta a Bayern, de egyenlíteni csak a 73. percben sikerült Thiago találatával:

A hátralévő 20 percben hiába volt minden, nem sikerült bevinni a győzelmet jelentő találatot. Maradt a 2-2.

Az előnyünk a második helyen álló Lipcsével szemben 9 pont, ám ők holnap lépnek csak pályára. Ha győzni tudnak a Schalke ellen, hat pontra olvad az előnyünk, úgy, hogy még mennünk kell Lipcsébe. Azaz gond még nincs, de több hiba már nem nagyon fér bele.

Alaba sérüléséről itt olvashatsz: Hivatalos: Alaba izomszalag szakadás!

Kassai Viktor keddi ténykedését pedig itt minősítheted szavazatoddal: Mit érdemel Kassai?

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37463/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,GALÉRIA,Videók
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?