Costa távozása egyre valószínűbb

Kun Béla

Costa nem elégedett a játéklehetőséggel, a Bayern pedig nem elégedett Costa teljesítményével. Egy tegnapi bennfentes twitter hír szerint megszületett a döntés Costa nyári eladásáról. Érdeklődőből nincs hiány.

36 millió Costa-ért?

Szójáték az angol médiában: a Tottenham Hotspur csapata felteszi a kérdést: Quanto Costa? Mennyibe kerül Costa?A „Mirror” információi szerint a Spurs felettesei meghozták a döntést: készen állnak 36 millió Euro kivásárlási összeget utalni a Bayern München számlájára Costáért. A brazil értéke a transfermarkt.de szerint30 millió Euro - ennyiért érkezett még 2015 nyarán a bajorokhoz a Shaktar Donyeck csapatától.

Az előző szezonban rendkívül gyorsan beírta magát a köztudatba, ám a jelenlegi idényben már nem igazán találja a akkori formáját. Az utóbbi időben többször is beszélt arról, hogy elszerződne. Azt is közölte, hogy „kapcsolatom van angliai, spanyol, és francia csapatokkal.”

A „Mirror” információi szerint az érdeklődök között ott van a Tottenham is. Az angolok nem is esélytelenek Costa szempontjából, hiszen jóval kisebb a konkurencia a csapaton belül, és mivel a Premier Liga második helyén állnak, tervezhetnek a Bajnokok Ligájában való szerepléssel is.

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37403/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,douglas costa,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?