Mats Hummels és Jerome Boateng is végigedzette a záró edzést megszakítás nélkül!

Kun Béla

A nyílt edzésen a Bernabeu gyepén, még csak óvatos labdajáratással, és egyénileg készült Mats Hummels. A labdajáratós részén az edzésnek, láthatóan kevesebb tempót vitt bele a passzaiba. Nem úgy nézett ki, mint aki készen állna a visszavágóra. Ekkor még Boateng tűnt játékra készen.

Azonban az edzés zárt részén a Bild információi szerint, tesztelték mindkét játékos terhelhetőségét, s azt figyelték, hogy készen tudnak-e állni a mérkőzésre! Mindketten jól teljesítettek. Ezek alapján Mats Hummels a kezdő 11-ben lesz! Míg Boateng valószínűleg a kispadról fog majd beszállni a mérkőzésbe.

Rummenigge is megszólalt az esélyekről, s a csapatról: "Az első mérkőzésen egyszerűn a Bayernnek írt forgatókönyv nagyon szerencsétlen volt: Lewandowski sérülése, majd Mats kiesése, kihagyott 11-es, piros lap. Remélem, hogy kedden a mi javunkra fog a forgatókönyv íródni. A csapatnak kiváló karaktere van, elképesztő elszántak, és nagyon akarnak győzni. Az, hogy ez elég lesz-e nem tudom megmondani. Természtesen bízom benne. De leszögezném, hogy küzdéssel lehet veszíteni, de aki nem küzd, már vesztett. Fontos, hogy bátran kell játszani, viszont nem türelmetlenül. Erre a legjobb példa, hogy két éve a Real nyert idegenben a Schalke ellen 2:0-ra, majd a Schalke Madridban, 10 perccel a vége előtt már 4:3-ra vezetett, tehát rezgett a léc a madridiak számára."

Forrás: Bayern Tv plus

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37307/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Előzetesek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?