Renato Sanches felfedi, hogy miért a Bayernt választotta

Jakab Norbert

Hogyha világklasszis csapattársakat akart, egész biztosan a legjobb helyet választotta. Renato Sanches gyakran volt szóba hozva a Manchester Uniteddel, mielőtt 35 millió euróért a Bayern Münchenhez csatlakozott még a szezon előtt.

Az összes szurkolónak, aki a Vörös Ördögökért szorít és szerette volna tudni a miértet, a portugál válogatott végre válasszal szolgált egy The Daily Mailnak adott interjúban.

„A Bayern igazán sok erőfeszítést tett, hogy megszerezzen és én egyből azt éreztem, hogy a vezetők bíznak bennem, mint játékosban. Ez egy döntő tényező volt a végső elhatározásom szempontjából, ami miatt végül ide igazoltam. Ancelotti mindig nyugodtnak és felelősségteljesnek tűnik. Látni lehet, hogy rengeteg tapasztalata van. Sokat beszél a játékosaival és segít nekik az egyéni fejlődésükben is. Ezek mellett sok világklasszis játékos mellett is játszhatok itt. Mindegyikőjüktől tanulhatok, kiváltképp azoktól a játékosoktól, akik a középpályán játszanak, mint Arturo Vidal, Xabi Alonso és Thiago Alcantara.”

Renato Sanches megkapta a lehetőséget, hogy „világklasszis játékosok mellett” játszhasson, de ezek a lehetőség eddig ritkán adódtak ebben a szezonban. Csupán nyolcszor kezdett ebben a szezonban, ehhez képest 32-szer a Benficában az előző szezonban. De a Bayern Münchennek nagy esélye van, hogy két címet is megszerezzen ebben a szezonban (hármat, hogyha meg tudják fordítani a 2-1-es hátrányt a Real Madrid ellen a Bajnokok Ligájában). Ez sokkal több, mint amennyiért a Manchester United küzd jelenleg.

Forrás : http://www.bavarianfootballworks.com/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37262/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?