Gólokat kell szerezni a győzelemhez

Bodonyi Zsófia

Győzelem nélkül ért véget a Bayern München mérkőzése a Bayer Leverkusen ellen a Bundesliga 29. fordulójában. Annak ellenére, hogy 30 percig fölényben volt, a Bayern Münchennek be kellett érnie egy gól nélküli döntetlennel.

A bajnoki címért folyó küzdelmekre ennek a pontveszteségnek nincs hatása, a tabellát továbbra is egyértelműen vezeti a Bayern München 8 pont előnnyel. A müncheniek a mérkőzés után egyáltalán nem voltak elégedettek.

„Dühösek vagyunk magunkra.” – mondta Thomas Müller a kihagyott helyzetekre utalva.

Reakciók:

Carlo Ancelotti: „A csapat teljesítménye jó volt. Nagy intenzitással játszottunk, sok lehetőségünk volt. De néha így is előfordul egy döntetlen.”

Thomas Müller: „A játékunk és a hozzáállásunk jó volt. De a helyzetek értékesítése katasztrofális volt. Ha nem szerzel gólt, nem nyerhetsz. Volt három, négy, öt tiszta helyzetünk. Nekem is volt egy nagyon jó lehetőségem, de a végén elhibáztam. Ezért dühösek vagyunk magukra.”

David Alaba: „A kezdetektől arra törekedtünk, hogy mi uraljuk a mérkőzést. Ez többnyire sikerült is. A pozitív az, hogy sok lehetőségünk volt, de sajnos ezeket nem tudtuk kihasználni. Gólokat kell szerezned ahhoz, hogy győztesként hagyd el a pályát. Van még pár napunk keddig. Hiszek magunkban. Nagyon motiváltak vagyunk és nagyon örülünk, hogy Madridban játszhatunk. Mindent beleadunk, hogy jó eredményt érjünk el.”

Tayfun Korkut (a Bayer Leverkusen edzője): „Tudtuk, hogy szenvedni fogunk, ha nem birtokoljuk sokat a labdát. Örülök a csapatnak és annak is, hogy ilyen túlerővel szemben is meg tudtunk tartani egy pontot. Az ellenfél végig túlerőben volt, így nem sok esélyt hagytak nekünk."

Bernd Leno (a Bayer Leverkusen kapusa): „Megkönnyebbültünk. Ez egy hosszú harc volt és szerencsére megjutalmaztuk magunkat. Ha az esélyeinket nézzük, azt kell, hogy mondjam, az egy pont szerencsés. "

Forrás : https://fcbayern.com/en/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37246/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?