Insigne : Costa távozása esetén ő is megoldás lehet

Kun Béla

Lorenzo Insigne érdeklődést váltott ki a Bundesligában. A két angol topklub mellett, olasz információk szerint az FC Bayern München kívánságlistáján is szerepel a Napoli csatára.

Lorenzo Insigne szerepel a bajorok kívánságlistáján: a nápolyi napilap szerint: (Il Mattino), a müncheniek mellett az FC Liverpool, és az FC Arsenal is versenyben van a Nápoly támadó játékosáért.

Mindenek előtt, akkor lehet ennek a transzfernek komolysága, ha Costa elhagyná a Bayernt. Átigazolási híresztelések szerint a Juventus szívesen vinné a brazilt..

Minden híresztelés ellenére Insigne érkezésére nem lehet számítani. Inkább a 2019-ben lejáró szerződése meghosszabbítása sokkal valószínűbb. 2012 óta áll a Nápoly alkalmazásában, és egy idő előtti távozás nem néz ki valószínűnek.

Azonban érdemes megjegyezni, hogy igazán kiemelkedően szerepel a csapatában. 16 gól és 10 gólpassz. A baloldalon szereplő támadó mindössze 25 éves, és sok csapat számára felhívta a figyelmet. Amúgy a klubváltás a Bayernhez, nem lehet tényleges opció. Ribéry és Robben után az első a Costa, Coman páros. Amit ugye Rummenigge igazolt is. De a fociban semmi sem kizárható, ill. lehetetlen.

Forrás : http://www.fussballtransfers.com/

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37184/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?