Rummenigge a Real elleni párharcról és Lahm sportigazgatói állásáról

Kun Béla

Ha ezt valaki meg tudja csinálni, akkor azok mi vagyunk! – mondja a klubfőnök.Karl–Heinz Rummenigge a Bayern-Madrid rangadóra tekintve optimista: a Bayern megállíthatja a címvédőt. Azt is elmondta, nem zárja ki, hogy a jövőbenPhilipp Lahm a Bayern sportigazgatója lesz.

Rummenigge a Lahm-ügyről elmondta: „ehhez a témában sok a találgatás. Tény az, hogy nagyon sokáig elmentünk a beszélgetésekben Philipp Lahmmal, és szívesen csináltuk volna vele tovább. De a döntését el kellett fogadjuk” – mondta Kalle a Bayern vezetése nevében. „ Lahm most először más dolgokkal szeretne törődni. De az ajtó nincs zárva! Várjuk türelemmel a további fejleményeket” - értékelte a helyzetet az igazgató.

Lahm és a többiek, szeretnének szerdán a BL negyeddöntő hazai mérkőzésén a továbbjutásra esélyt adó eredményt elérni. „Két nagyon szuper meccsre van szükségünk, hogy esélyt szerezzünk az elődöntőbe jutásra. Ha valaki ezt egyáltalán meg tudja csinálni, akkor azok mi vagyunk!  Ha kitdnánk ejteni a címvédőt, az nagyon nagy dolog lenne, és erre jelenleg talán csak mi vagyunk képesek”

A sérültekről szólva megerősítette, hogy sérülése miatt Hummels biztosan nem tud játszani, viszont biztosan rendelkezésre áll Müller, Lewandowski és Neuer is. Az, hogy Neuernek néhány meccset ki kellett hagynia , nem jelenthet nagy problémát: "Tud játszani, és ez az ami fontos"- mondta Rummenigge.

 

 

 

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37095/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek,Játékosaink,karl-heinz rummenigge,manuel neuer,mats hummels,real madrid,sérülés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?