Mourinho a Bayern kispadjáról igazolna

Tóth Renáta

José Mourinho a múltban már többször bebizonyította, jó érzéke van az igazolásokhoz; ezt tavaly Zlatan Ibrahimovic és Henrikh Mkhitaryan Manchesterbe szerződtetése is igazolja. A legújabb értesülések szerint a portugál sztár edző a Bayern München kispadjáról nézte ki csapatának leendő játékosát.

José Mourinho már a következő játékosát keresi

Ahogy a szezon a végéhez közeledik, a csapatok már a következő idényre gondolnak, és ezzel együtt a keret átalakításán is. Mourinho egy interjúban egyértelmű utalást tett arra, hogy a nyáron egy Bayern játékost igazolna, aki jelenleg a kispadon kap csak helyet. Ő pedig nem más, mint Renato Sanches.

„Van ott egy portugál fiatal, Európa-bajnok játékos, Renato Sanches, aki a Bayern Münchennél nem játszhat. Kétlem, hogy a BL mérkőzésen a Real ellen pályára lép majd. Nálunk ez másképp lenne: azt akarjuk, hogy a fiatalok kezdőjátékosok legyenek és játszanak.” – mondta a Manchester United edzője.

Mourinho még mindig érdeklődést mutat Sanches iránt. Az 54 éves tréner elismerte, hogy ha igyekezett volna megszerezni a középpályást, már korábban a Manchester Unitedhoz igazolt volna.

Talán a nyáron ez összejöhet. Hiszen jelenleg Renato Sanches kevés lehetőséget kap a bajor csapatnál…

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37065/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,renato sanches
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?