Elképesztő nyilatkozatok a Dortmund elleni meccs után

Kun Béla

Ribéry Ancelotti csókjáról, Robben a híres cselsorozatairól, Boateng a káprázatos mentéséről, Lahm a nagy trióról. Minden szavuk igazi kincs!  :-)

Ikonikus jelenet!

A főpróba kipipálva, jöhet a Real Madrid. De csemegézzünk még pár érdekes nyilatkozatból:

Jerome Boateng a Real Madrid elleni meccsről: „az egy teljesen más mérkőzés lesz, az a Bajnokok Ligája a Real Madrid ellen. Eszméletlenül kell vigyáznunk, és a kontráikat mindenképp meg kell akadályoznunk.”

A nagy mentéséről röviddel a Bayern 3. gólja előtt: „fontos volt. Én már teljesen fitt vagyok, készen állok. A tréner fog dönteni, hogy ki játszik a Real ellen. Az edző számára ez nem egyszerű döntés. Természetesen a legjobb csapatunkat akarjuk a pályára küldeni. Ha a padon ülnék, nem lennék szerencsés, de az a fontos, hogy a csapat egy jó eredményt érjen el.” 

Arjen Robben Bürki sárgájáról: „a bírót mégegyszer megkérdeztem, Bürki próbált labdára menni, de nem teljesen sikerült neki, ezért sárga. Ez végül is így rendben van.”

A rettegett befelé cselsorozatáról és a Real elleni meccsről: „ameddig ez működik, addig csinálom. Szerdán tényleges nagy meccs következik, de úgy érzem, hogy készen állunk. Az olyan mérkőzés, mint a Dortmund elleni, önbizalmat kell, hogy adjon, de nem többet. Nem szabad azt gondolni, hogy mostantól, majd minden magától jön. Szerdán oda kell figyelnünk.”

Carlo Ancelotti a Ribéry-nek adott puszijáról: „születésnapja volt pénteken, és ténylegesen jól játszott.”

Franck Ribéry a pusziról, és a trénerről: „örülök, ez nagyon kedves tőle. Bízom benne, öröm vele dolgozni, jól érzem magam vele a mérkőzéseken és az edzéseken egyaránt. Ez egy jó kapcsolat. S ez nagyon fontos számunkra. Egyszerűen jó kedvet ad az egész csapatnak, s ez szuper.”

Lahm a fantasztikus hármasról, és a meccsről: „Mi hárman, Ribéry, Robben és én még jó teljesítményre vagyunk képesek. A mérkőzés után észrevesszük, hogy egy kicsit fáradtabbak vagyunk, mint előtte. De összességében, nem rajtunk múlik, hanem a csapaton. Nagyon- nagyon jó focit játszottunk, sikerült a labdát sokat birtokolnunk és jól kombináltunk. Amiből meglettek a lehetőségeink is.”

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37058/pics/lead_800x600.jpg
Arjen Robben,BAYERN HÍREK,Beszámolók,carlo ancelotti,dortmund,franck ribéry,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,jerome boateng,philipp lahm,real madrid
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?