A Bayern számára az év legszebb hetei jöhetnek!

Kun Béla

Négy káprázatos összecsapás. Ezen a négy találkozón múlhat a Bayern idei szezonja. Carlo Ancelotti szerint a csapat a legjobb állapotban van és bízik abban, hogy sikeres hetek elé nézünk!

A BAyern a Realal is kétszer küzd meg...

Csak most indul be! Három héten belül sorsdöntő mérkőzések a Bundesligában, a Német Kupában, és a Bajnokok Ligájában. A Bajnokok Ligájában, a Német Kupában valamint a bajnokságban kétszer-kétszer csap össze a Bayern ugyanazon csapatokkal.

A BL-ben a Real Madrid elleni oda-visszavágó következik, míg a bajnokságban és a Kupában egyaránt a Borussia Dormund lesz az ellenfél. A mai nap 18:30-kor az Allianz Arénában a méhek ellen kezdenek. „Támadni akarunk, nagy intenzitással akarunk játszani, és nyerni akarunk” – hangsúlyozta Carlo Ancelotti. Rummenigge szerint ez a német foci nagy, klasszikus összecsapása.

A Bayern teljes erőbedobással készül a mérkőzésre: egy győzelem a tabella negyedik helyezettje ellen, a legjobb felkészülés a rá következő meccsre, azaz a Bajnokok Ligája mérkőzésre a Real Madrid ellen szerdán. „Ha a Dortmund ellen jól játszunk, akkor az önbizalmunk a Real Madrid ellen nagyobb lesz” – mondta Ancelotti, aki a Dortmundot „Európa egyik legjobb csapatának” tartja. „A legjobb teljesítményünkre van szükség, hogy nyerjünk” – tette hozzá.

„Az év legszebb hetei”

Ez az a párosítás, ahol a legutóbbi 7 bajnoki cím eldőlt. (5x FCB, 2x BVB). A két legjobb góllövő csatár csatája. (Lewandowski vs. Aubameyang). Thomas Tuchel emellett „Európa egyik legjobb trénere” – mondta Ancelotti. „Az ő csapata nagy szervezettséggel játszik, úgy támadásban, mint védekezésben”

De a Bayern nagy önbizalommal vág neki a mérkőzésnek, annak ellenére is, hogy kedden, a téli szünet után először, vesztesként hagyta el a pályát. „A csapatjátékban és mentálisan is jó benyomást keltenek, a hoffenheimi szerencsétlen vereség ellenére is” – állítja Rummenigge. „Ahogy annak lennie kell, ezt a játék minőséget, és mentalitást a pályán is produkálni kell. Most azért kell tennünk, hogy az év legszebb heteit át tudjuk élni.”

„A legjobb állapotban vagyunk”

Ancelotti leszögezte, hogy a Bayern 100 %-ban fókuszált a BVB elleni mérkőzésre. „Utána van elég időnk a Real elleni meccsre felkészülni.” A Bayern tréner önbizalommal, és higgadtsággal vág neki a kemény áprilisi hónapnak. Az üres lyukak a keretben is be lesznek tömve. „Tudjuk, hogy nagyon nehéz mérkőzéseink lesznek. De nagyon bízom a csapatban. Mert mi most a legjobb állapotunkban vagyunk” – mondta ő. „Biztos vagyok abban, hogy a csapatom a legjobbját fogja nyújtani.”

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36969/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,dortmund,Előzetesek,real madrid
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?