A Leverkusentől is elcsábít két játékost a Bayern?

Lahm és Robbery pótlására érkezhet a két német fiatal.

Mindketten a Bayernben kötnek ki?

A hírek szerint ugyan Julian Brandt apja elutasította a Rekordmeister szerződési ajánlatát, de a tárgyalás még mindig folyik a gyógyszergyáriak és a bajorok között a háttérben.

Néhány napja a Bild arról számolt be, hogy megszületett a megállapodás a felek között, már csak az időpont kérdéses.

Ha idén nyár, akkor több, mint 30 millió Eurós átigazolási díjról kell beszélnünk, azonban egy évvel később életbe lép a 12,5 milliós kivásárlási záradék.

Most azonban egy másik játékos is felkerült a Bayern bevásárlólistájára: a bajorok figyelemmel kísérik Benjamin Henrichs játékát is. Így még akár egy dupla átigazolás is szóba jöhet.

A 20 éves játékos 33 Bundesliga mérkőzésen lépett eddig pályára, és ez idő alatt a teljesítményével fel is keltette a figyelmet. Olyannyira, hogy már a Nationalelfben is bemutatkozott.

A Bayern egy megfelelő utódot keres a csapatkapitány, Philipp Lahm megüresedő helyére, aki az idény végén befejezi hosszú játékosi karrierjét. Az ex-Leverkusenes Dani Carvajal (jelenleg Real Madrid) szintén szóbajöhet, ám a nagyjából 60 millió eurós kivásárlási ára talán túl sok.

A Geile Tore írta: mindkét fiatal szerződtetése valószínűnek tűnik. Kérdés mikor csap le rájuk a Bayern. A két leverkuseni ugyanis jól beleillik a Bayern koncepciójába. Lahm visszavonul és Henrichs tökéletesen illik a helyére, mint jobbhátvéd. Julian Brandt pedig pótolni tudná a két veteránt, Robbent és Ribéryt.

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36907/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,julian brandt,philipp lahm
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?