Uli Hoeneß: ha valaki a döntőbe akar jutni, annak mindenkit le kell győznie

Kun Béla

Az elnök a sérülésekről, a jó hangulatról és a kevesebbet játszó játékosokról és természetesen a Real elleni BL párharcról is nyilatkozott.

Tulajdonképpen még semmi gond sincs a Bayern háza táján, ugyanakkor a Hoffenheim elleni vereséget sem szabad figyelmen kívül hagyni! Vehetjük ezt egy figyelmeztető pofonnak.

Nem is volt olyan rég, az, amikor télen, a csapatnak minden egyes mérkőzésen meg kellett izzadni, hogy a labda a hálóba kerüljön. Akkoriban Rummenigge nyilatkozta: „Uraim, várjuk ki a végét!” Kivártuk! A Bayern meccsről meccsre fejlődött, nagy győzelmek, sok rúgott gól, gördülékeny játék jellemzték az utóbbi hetekben a csapatot. Tehát a gárda pont jókor került a legjobb formájába: a szezon döntő fázisára.

Uli Hoeneß a Realról: „ha valaki a döntőbe akar jutni, annak mindenkit le kell győznie. Most nagyon jól állunk. Hoznunk kell az eredményeket.”

De mit is jelenthet az, amikor szinte mindenki egészséges? Miért is lehetne ez probléma?

Az elnök erre is választ ad: „ha ilyen keretünk van, mint most, ez is vezethet nyugtalansághoz. Egy játékos akkor boldog, ha játszik. Aztán le kell cserélni, vagy nem játszhat. Rajta múlik, hogy ezt hogy reagálja le. És nem csak ő, hanem az edző is. Ez nagyobb művészet, mint a sérültekkel bánni.”

Ezt hogy is érti? „Művészet a formát és a jó hangulatot csapaton belül megtartani” - magyarázta Uli.

Hoeness szerint az eredményesség és a koncentráció mellett, oda kell figyelniük a játékosainknak önmagukra és csapattársainkra is, hisz a jó hangulat, és forma elengedhetetlen az eredményesség felé vezető úton.

(tz.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36896/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek,real madrid,uli hoeneß
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?