Drámaivá vált a kapushelyzet Münchenben!

Kun Béla

A legfontosabb mérkőzések ellőtt álló Bayernbe nem tudni, hogy mikor térhet vissza a sérült Neuer. És egy tartalékkapus is megsérült…

Versenyfutás az idővel, Manuel Neuer biztos nem játszik a Dortmund ellen!

A legfrissebb információk szerint Neuer nem tud játszani szombaton a Dortmund ellen, s ami még ennél is sokkal rosszabb hír: a Real Madrid ellen is kérdéses a játéka - tette közzé a német sport1.

Bár Manuel Neuer már kedden is mankók nélkül volt, amiből arra lehet következtetni, hogy felépülése jól halad, de a Dortmund elleni mérkőzés még korai lenne. Ez egy versenyfutás az idővel!

Ulreich Manu sérüléséről: „Manunak jó érzései vannak, ezért gondolom azt, hogy minden rendben lesz” – mondta, de hozzátette, nem lehet kiszámítani, hogy pontosan mikor térhet vissza a Bayern első számú kapusa.

Arjen Robben is reagált a nehéz kérdésekre: „nem tudom, mikor jön vissza, pár napja már nem is láttam. Ki kell várnunk az időt, erről nem kell beszélni. Teljesen megbízunk Svenben, de természetesen mindenki azt szeretné, hogy Manu ismét egészséges legyen.”

Közben súlyosbodott a helyzet, hiszen, mint arról beszámoltunk, a szerdai edzésen megsérül az egyik tartalékkapusunk is, így most már mindössze két bevethető kapusa maradt szombatra a Bayernnek.

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36883/pics/lead_800x600.jpg
Arjen Robben,BAYERN HÍREK,Játékosaink,manuel neuer,sérülés,sven ulreich
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?