Costa visszatért, de van egy újabb sérültünk!

Kun Béla

Helyszíni fényképes tudósításunk a Bayern edzéséről Münchenből!

Früchtl megsérült (fotó: Kun Béla/ Bayernblogstar / München)

Egy nappal a Hoffenheim vereség után, nekünk, az edzőpályára kilátogató Bayern szurkolóknak eleinte nem volt okunk a szomorkodásra, hiszen azt láthattuk, hogy Douglas Costa is a csapattal edzett. Később viszont már azt kellett lássuk, hogy ifjú kapustehetségünk megsérült és félbe kellett szakítania az edzést.

Costa visszatérőben

Costának március középen sérült meg a térde. Az utolsó 3 Bundesliga meccset emiatt ki is kellett hagynia. Operációra szerencsére azonban nem volt szükség, az ugyanis azt jelentette volna, hogy a szezon végéig kidől a brazil szélső. Ám szerdán délután már ismét a csapattal együtt futott fel az edzőpályára. 30 percen keresztül tudott a szélső a csapattal edzeni. Ez természetesen azt is jelenti, hogy a szombati, Dortmund elleni csúcsrangadón még nem számíthat rá Carlo Ancelotti. Négy nappal később, a Real Madrid ellen azonban már akár benne lehet a keretben. Eddigi 27 mérkőzésén 7 gólt ért el az idényben a Bayern brazilja.  A hírek szerint egyébként a Juventus érdeklődik iránta, de a még 2020-ig van szerződése a Bayernnel.

Costa készülhet a visszatérésre (fotó: Kun béla / Bayernblogstar / München)

A fiatal Früchtl megsérült

A 17 éves kapustehetségünk viszont rossz pillanatokat élhetett át a tréningen. Sérülés miatt edzés közben ápolni kellett. Végül nem tudott ráállni a sérült lábára, ezért be kellett fejeznie a tréninget idő előtt. Ez azt jelenti, hogy a Dortmund ellen csak Tom Starke áll rendelkezésre cserekapusként…

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36881/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,douglas costa,Játékosaink,sérülés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?