Újabb név Alonso pótlására

Kun Béla

Sanches francia vetélytársat kap? Olasz lapértesülések szerint egy 22 éves francia válogatott szerepel a Bayern listáján, annak ellenére, hogy Sanchesnek továbbra is bizalmat szavazott a vezetőség.

Egy lehetséges Bayern igazolás...

Alonso az idény végén bizonyosan befejezi a karrierjét, pótlására azonban még nincs konkrét döntés. A Bayern vezetői szeretnék ezt megoldani a csapaton belül. Ennek ellenére természetesen a bajor csapat figyeli a nemzetközi piacot is. 

Igencsak tetemes összegbe került az elmúlt nyáron Renato Sanches a Bayernnek, ám a fiatal portugál egyelőre nem tudott megfelelni az elvárásoknak. Ettől függetlenül a müncheni vezetés továbbra is tervez vele. Karl-Heinz Rummenigge és Uli Hoeneß legutóbb is arról beszéltek, hogy az elmúlt év Európa-bajnoka, a következő szezonban Alonso nyomdokaiba fog lépni. 

Ennek ellenére a bajor alakulat nem hagyja figyelmen kívül a nemzetközi piacot sem – és Franciaországban rátalált egy tehetségre. Az olasz online magazin a tuttomercatoweb tudósítása szerint Corentin Tolisso az Olympique Lyonból szerepel a Bayern radarján. 

Tolisso a francia csapatban a legjobb teljesítményt nyújtó játékosok között van. A 22 éves fiatal debütált már a francia válogatottban is a spanyolok elleni mérkőzésen. Tolissonak 2020-ig érvényes szerződése van a Lyonnal, ennek ellenére mindezek alapján nem lenne meglepő, ha a Säbener Straßéra igazolna.

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36828/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,renato sanches
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?