Meglepő igazolást tervez a Bayern

Kun Béla

Új kapus érkezhet a bajor csapathoz. Nem is akárki. Ráadásul valószínűleg rögvest két kapust kell szereznie a Bayernnek, ami azért nehéz, mert igazi versenyhelyzettel nem számolhatnak az újonnan érkezők. Az egyikük Neuer utódja lehet.  

Adler. Irány München?

Az FC Bayern Münchennél a kapusposzton Manuel Neuer mögött nagy változások következhetnek be a nyáron. Sven Ulreich és Tom Starke valószínűleg egyaránt menni fog. Egy 17 éves fiatal kinőheti magát a harmadik számú kapussá, de akkor is kell még egy tapasztalt, megbízható portás Neuer mögé. A hírek szerint egy egykori válogatott kapus szerződik a Bayernbe.

A jelenleg második számú kapus Sven Ulreich távozni szeretne, mert többet akar védeni. A harmadik számú kapus, Tom Starke szerződése csak június 30-ig szól, a hírek szerint visszavonulásra készül.

Die Welt arról számolt be, hogy Rene Adler iránt érdeklődik a német bajnok. Ő nagy tapasztalatot és minőséget hozna a csapatba, ugyanakkor még nem idős a posztra, és még néhány évet jó színvonalon képes játszani. A transzfer még korántsem biztos, további megbeszélések lesznek, ahol vélhetően azért egyre többször fog majd felmerülni a 32 éves játékos.

Harmadik számú kapusnak a 17 éves Christian Früchtl-t szánják, s ezzel a jövőjét is építhetik. A hamburgi kapus nem rég nyilatkozta a Sport1-német csatornán: "természetesen a pénzügyi faktorok döntőek." És ez Münchenben egyáltalán nem okoz problémát.

Christian Früchtl - egykor majd Neuer örökébe léphet?(90min.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36824/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,sven ulreich
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?