Madridból Münchenbe 100 millióért?

Nagy Zsófia

Carlo Ancelotti újabb sztárt akar a Bayernbe csábítani?

Carrasco. A vételára a hírek szerint 100 millió euró...

A Bayern előtt fontos hetek állnak: mialatt a Bundesligában minden a legnagyobb rendben van, a Bajnokok Ligájában egy igen kemény párharc vár rájuk a Real Madrid ellen. És a Német Kupában is össze kell szednie az erejét a bajnoknak, hiszen az elődöntőben a Borussia Dortmund vár rá.

De a Bayern tovább tekint a következő hónapnál és már a következő szezonra is nagyban készülnek a vezetők. A szélső pozícióra találnia kell a Bayernnek valamilyen megoldást….

Emiatt keresnek is egy erre megfelelő játékost, aki egyszer majd mindkét Bayern-legendát helyettesíteni tudja.

Carrasco érkezik? 

A spanyol AS azt híreszteli, hogy az FC Bayern kifejezetten érdeklődik az Atletico Madridnál játszó Yannick Ferreira Carrasco iránt. A szélső játékos hamar bekerült kezdőbe az edző Diego Simeone-nál és valószínűleg ott is marad.

És pontosan itt van a probléma: Carasco 2020-ig tartó szerződése miatt minden lehet majd, csak olcsó nem. A spanyol lapok hírei szerint „potom” 100 millió euróért vihetné a játékost a kérő. 

Takarékossági szempontból ez biztos nem a legjobb hír a Bayernnek, de talán talál az egyesület egy olyan megoldást, amivel megvalósítható lesz ez az átigazolás. Hiszen a münchenieknek nem kötelező az idei nyáron ezt megvalósítania: Ribery és Robben is meghosszabbították a szerződésüket. 

Ő a megfelelő?

A geiletore.de nem egészen biztos abban, hogy valóban Carasco lenne a megfelelő játékos Ancelotti számára, Ancelottinál ugyanis fontos, hogy a csapat gyorsan cselekszik, és a labda megtartásán, járatásán alapul a játék.

Ugyanakkor az is tény, hogy a 23 éves játékos Diego Simeone irányítása alatt majdnem tökéletesen játszik - de persze ez nem garancia arra, hogy ez a Bayernnél is így lenne.

Talán még egyszer össze kéne ülnie a Bayern vezetőinek, hogy milyen játékost szeretnének…

(feiletore.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36786/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,carlo ancelotti
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?