Ancellotti végleges döntést hozott Kimmich sorsáról!

A Kicker nemrégiben arról számolt be, hogy négy csapat is konkrét ajánlattal kereste meg a Bayernt: két meg nem nevezett spanyol topcsapat, és a két manchesteri gárda, a United és a City, melyek közül utóbbi az ex-Bayern edző Pep Guardiola irányítása alatt áll.

Carlo Ancellottinak esze ágában sincs megválni Joshua Kimmichtől

Carlo Ancellotti egy határozott nemmel zárta le az átigazolási pletykákat Joshua Kimmich ügyében. Az olasz mester kijelentette, hogy a német válogatott játékos a következő idényben is bajor színekben fut majd ki a gyepre. „Semmi esély rá, hogy Kimmich elhagyja a csapatot.”, mondta Ancellotti, majd a végén is összegezte: „Esélytelen.”

A Kicker nemrégiben arról számolt be, hogy négy csapat is konkrét ajánlattal kereste meg a Bayernt: két nem megnevezett spanyol topcsapat és a két manchesteri gárda, a United és a City, melyek közül utóbbi az ex-Bayern edző Pep Guardiola irányítása alatt áll.

Ellenben a Bayern vezetősége az idény végén visszavonuló csapatkapitány Phillip Lahm utódjaként tekint a fiatal fiúra jobbhátvéd poszton. „Nagy terveink vannak vele a jövőre nézve. Teljesen egyértelmű, hogy ő lesz Phillip Lahm utódja. A következő idényben sokkal több játékidőt fog kapni. Legalábbis Carlo Ancellotti így tervezi”- mondta Karl-Heinz Rummenigge.

Kimmich az utóbbi néhány fordulóban rendre a padról nézte a meccseket, ami miatt nemrégiben nemtetszésének is hangot adott.

Coman is Münchenben marad

Kimmichhez hasonlóan egy másik fiatal játékos is marad: Ancellotti kijelentette, hogy élni fognak a kivásárlási lehetőséggel Coman ügyében. (21 millió Eurót fizet érte a Bayern a Juventusnak).

(az.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36763/pics/lead_800x600.jpeg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Játékosaink,joshua kimmich,kingsley coman
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?