Újabb fiatal tehetség érkezik a Bayernhez?

Kun Béla

Fiatal, de tapasztalt játékos. És már válogatott is, aki erős a támadásban.

Hamarosan egy másik piros mezben láthatjuk?

Julian Brandt a Leverkusenből kiválóan illik a Bayern zsákmányszerzési törekvéseibe. Ezért aztán mostanra egyre több médiabeszámoló arról szól, miszerint Brandt a Bayernbe szerződik.

De mikor?

Már U-19-es Európa-bajnok, ezüstérmes a német válogatottal az olimpián. A mostani beszámolók után úgy néz ki, hogy még sok címnek örülhet. A csatár a szavát kellett adja, hogy a rekordbajnokhoz igazol.

A Bild az információkat Brandt baráti körétől szerezte, Az átigazolás időpontja azonban még kérdéses.

Kedvező kivásárlási lehetőség: Reschke pontosan ismeri Brandt szerződését

A 20 éves válogatott játékos 2019 nyaráig áll szerződésben a gyógyszergyáraikkal. Retschke a Bayern jelenlegi technikai igazgatója 2014-ben érkezett Leverkusenből, ezért is nagyon pontosan ismeri Julian papírjait. Anno három éve ő vitte a fiatalt játékost a Wolfsburgból Leverkusenbe.

Brandt a fiatal kora ellenére rendkívül tapasztalt. (90 Bundesligameccs, 21 Bajnokok Ligája mérkőzés.) A kivásárlási értéke a szerződés alapján, egy évvel a lejárta előtt 12,5 millió. Ha pénzt szeretnének csinálni a leverkuseinek belőle, akkor idén nyáron el kéne, hogy adják. A transfermarkt.de információi alapján, Brandt jelenlegi értéke 20 millió Euro. De a hírek szerint már most a 30 millióról beszélnek.

Lecsap rá a bajor klub már ezen a nyáron?

Januárban kérdezték másodjára a lehetséges müncheni átigazolásról. (az előző akkor volt, ami után 2014-ben a Wolfsburgból Leverkusenbe szerződött). Akkor azt mondta: nem fél kétszer is nemet mondani a Bayernnek” de ez más csapatokra is érvényes. „Természetesen a Bayern egy top csapat, jó minőségű játékosokkal” – mondta azért akkor tisztelettudóan és persze ezáltal nyitva hagyva a kaput. Valószínű, hogy január óta ez a minőség annyira meggyőző volt, hogy mostanság már igent mondott.

A Sport Bild azt írja ugyanis, hogy elég előrehaladott tárgyalások folynak Brandt és az FC Bayern között…

(tz.de)

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36745/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,julian brandt
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?