Rummenigge elárulta melyik játékos a Bayern célpontja

Kalle egy argentin játékost akar hozni a Bayernbe Olaszországból, ám sokallja az árát. Szerinte irreális áron lehet csak jó focistát kapni manapság.

A gólvágót vinné a Bayern, de a Juventus túl sokat kér érte

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München vezérigazgatója az olasz Corriere dello Sportnak adott interjújában elárulta, ha úgy hozná a sors, egy játékost még szívesen magukhoz csábítanának a nyáron, ő pedig nem más, mint a Juventusban szereplő Paulo Dybala – adta hírül az nso.

„Dybalát szívesen látnám a csapatban. A probléma azonban az, hogy jelenleg nincsenek igazán jó, eladó játékosok a piacon. A kiváló játékosokért is ma már irreális összeget kérnek, ha pedig nem fizeti ki azt a klub, nem kapja meg a futballistát. Amikor én voltam játékos, normális ár-érték arányok voltak, elérhető áron lehetett játékosokat vásárolni. Manapság a legjobbjait nem adja el sem a Bayern, sem a Juve, sem a Real vagy a Barca sem” – mondta Rummenigge. Ezzel valószínűleg azt jelezte, hogy túl sok pénzt kérne az argentin támadóért az olasz csapat, így egyelőre nincs realitása az átigazolásnak.

A 23 éves Dybalának 2020-ig van érvényes szerződése az olasz bajnokkal. Ebben a szezonban 22 bajnoki mérkőzésen nyolc gólja mellett hat asszisztja is van.

http://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36752/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,karl-heinz rummenigge
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?